O kompaniji

Kompanija KNEŽEV GROUP DOO sa sedištem i proizvodnjom u Bečeju, predstavlja jednog od vodećih proizvođača autoprikolica sa svojim brendom: KNEŽEV TRAILERS .

U modernoj proizvodnoj hali na 2000 m2, vrši se projektovanje, izrada i sklapanje preko 50 različitih modela autoprikolica do ukupne mase od 3500 kg, raznih tipova i namena kao što su lake prikolice sa i bez nadgradnje, namenske prikolice sa platformom, prikolice za prevoz motocikala i automobila sa rampom, kip prikolice, prikolice za prevoz plovila, prikolice za prevoz manjih radnih mašina i opreme itd., u zavisnosti od potreba krajnjeg korisnika.

Sve autoprikolice poseduju serijski Certifikat i međunarodnu identifikacionu šifru proizvođača vozila.

Prikolice se odlikuju izuzetnim voznim karakteristikama. Pritisak na vučnu kuku automobila pri maksimalnom opterećenju je vrlo mali, te su s toga prikolice vrlo lake za vuču. Ono što odlikuje naše autoprikolice su: lakoća, izdržljivost, praktičnost u radu, kvalitet izrade I moderan dizajn.

Sve naše proizvode odlikuje izdržljiva i laka konstrukcija od profilisanog pocinkovanog lima debljine 3, 4 i 5 mm, antikorozivno zaštićena toplim cinkom, torzione osovine, blatobrane i uređaje za vuču poznatog brenda: KNOTT AUTOFLEX YUG, gde su komponente izabrane tako da proizvodi budu adekvatno eksploatisani u svim vremenskim uslovima. Sve prikolice su opremljene fabrikovanom elektro instalacijom renomiranog evropskog proizvođača: ASPOCK

Na odabranu šasiju vršimo montažu stranica od pocinkovanog lima, aluminijuma ili vodootpornog špera, kao i montažu rolera ili klizača za prihvat različitih tipova plovila iz našeg prepoznatljivog MARINE programa autoprikolica.

Naši zaposleni pomoći će Vam pri odabiru najoptimalnijeg rešenja prilikom odabira I kupovine autoprikolice.

Distributeri